realizatoare si moderatoare tvvarsta: 37 de ani

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu isi lanseaza astazi volumul de debut "Despre lucrurile simple" la Clubul Diplomatic din Bucuresti. Cartea prefatata de Alex. Leo Serban contine articol
realizatoare si moderatoare tvvarsta: 37 de ani

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu isi lanseaza astazi volumul de debut "Despre lucrurile simple" la Clubul Diplomatic din Bucuresti. Cartea prefatata de Alex. Leo Serban contine articole publicate majoritar in revista Elle, dar si texte inedite in care autoarea abordeaza o gama larga de aspecte sociale, oferind sfaturi si pareri personale, pe baza propriei experiente de viata. Toate drepturile de autor obtinute din vanzarea acestei carti sunt donate organizatiei caritabile United Way Romania. Pe langa cei 12 ani de televiziune, vedeta a mai facut radio, a cochetat cu actoria si cu regia de film documentar, are o bogata activitate publicistica, dar si o consecventa preocupare filantropica. Pentru debutul sau editorial si pentru gestul sau caritabil, Jurnalul National o declara pe Mihaela Radulescu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.