Daca ati surprins un subiect interesant cu telefonul mobil, puteti fi premiat de „Cotidianul".

Materialele primite la www.cotidianul. ro/cititori vor intra, incepind de azi, in concursul Premiile Cotidianul pentru Jurnalism Civic. Sectiunile pentru care asteptam materiale sint: fotografie, audio-video si reportaj (text plus foto si/sau audio-video). Cele mai interesante lucrari vor fi publicate pe cotidianul. ro/cititori si vor fi votate de public pe parcursul mai multor saptamini.

Periodic, se vor acorda premii in bani si obiecte, iar la finalul anului, in cadrul Galei Cotidianul pentru Jurnalism Civic, cele mai votate materiale jurnalistice, impreuna cu opinia unui juriu competent, vor constitui criteriile pentru premierea celor mai buni jurnalisti neangajati intr-o redactie. De altfel, singura conditie pentru a putea participa la concurs este sa nu fiti angajat cu carte de munca intr-o redactie. Materialele nu trebuie sa aiba un nivel tehnic ridicat (pot fi filmate cu telefonul mobil, de exemplu). Conteaza continutul si abordarea subiectului.

Premiul Special Referendum 2007: 1.500 euro Pentru ca ne aflam intr-o perioada agitata, Cotidianul va provoaca sa trimiteti pina pe 4 iunie, inclusiv, materiale care au ca subiect referendumul din 19 mai. Cel mai bun material va fi premiat in bani, cu 1.500 de euro. Detalii la www.cotidianul.ro/cititori .