La capitolul confort, revista Forbes a intocmit un top al celor mai scumpe camere de hotel din lume. Incredibil, dar cea mai scumpa camera de hotel din lume depaseste suma de 30.000 de dolari pe noapte! Apartamentul, de la etajul al saptelea al Hotel
La capitolul confort, revista Forbes a intocmit un top al celor mai scumpe camere de hotel din lume. Incredibil, dar cea mai scumpa camera de hotel din lume depaseste suma de 30.000 de dolari pe noapte! Apartamentul, de la etajul al saptelea al Hotelului Martinez (foto 1), din Cannes, Franta, costa 37.200 de dolari pe noapte. La acesti bani clientul beneficiaza de patru dormitoare, o terasa imensa, Jacuzzi si o panorama de exceptie la Mediterana.
Pe locul al doilea se afla "apartamentul regal" de la Hotel President Wilson, de la Geneva.
Foto 2 Pentru 35.000 de dolari pe noapte, clientului i se ofera un apartament la care poate ajunge cu un lift privat, si toate usile si ferestrele camerelor sunt din materiale antiglont. De asemenea, apartamentul are vedere panoramica la Lacul Geneva.
In Atena exista "The Royal Villa" (foto 2) din statiunea Lagonissi, care poate fi rezervata pentru "doar" 34.088 de dolari pe noapte. Vila are trei dormitoare, piscina de interior, piscina incalzita in exterior, o bucatarie complet echipata si camere uriase. Apartamentul prezidential de la Hotel Cala di Volpe (foto 3) este "mai ieftin", putand fi ocupat pentru suma de 27.277 de dolari pe noapte. Hotelul se afla in Cost Smeralda, Italia. Apartamentul, care este duplex, are trei dormitoare, trei bai, o piscina exterioara cu apa sarata, solar si alte facilitati de lux.
Foto 3 Culmea, cel mai "ieftin" apartament din primele zece ale topului celor mai scumpe camere de hotel este cel din Hotelul Burj Al Arab, unde portiuni din hol sunt placate cu aur de 24 de carate. Apartamentul Regal, la care se ajunge cu un lift privat, are un pat urias rotativ, un cinematograf privat, precum si jacuzzi, si poate fi inchiriat pentru "modesta suma" de 10.900 de dolari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.