Primele doua meciuri din finala Diviziei A de baschet masculin s-au incheiat cu proteste vehemente din partea ambelor tabere, atat oficialii CSU Asesoft Ploiesti, cat si cei de la BCMUS Arges Pitesti, aducand acuzatii cavalerilor fluierului. Si daca
Primele doua meciuri din finala Diviziei A de baschet masculin s-au incheiat cu proteste vehemente din partea ambelor tabere, atat oficialii CSU Asesoft Ploiesti, cat si cei de la BCMUS Arges Pitesti, aducand acuzatii cavalerilor fluierului. Si daca dupa meciul de vineri seara, castigat surprinzator de pitesteni, cu 106-91, gratie evolutiei de exceptie a coordonatorului de joc Paul Helcioiu (35 p), presedintele ploiestean Alex Iacobescu a avut ceva de comentat si a ajuns in tribune, in schimb, sambata seara, dupa ce gazdele au castigat, cu 89-67, gratie evolutiei foarte bune a pivotului Obradovic (39 p), a fost randul vulcanicului antrenor George Ziguli sa explodeze. Trimis in tribuna dupa ce a fost taxat pentru injurii si proteste in timpul meciului cu doua faulturi tehnice, Ziguli si-a continuat recitalul dupa meci, afirmand ca observatorul partidei, Ion Olaru, care este si presedintele Colegiului de Arbitrii, "este un comunist sadea", iar arbitrul international Marius Ciulin "este unul care joaca dupa interesele Asesoftului". Iritat pe maniera de arbitraj, Ziguli a continuat si a spus ca are informatii si dovezi despre internationalul Marius Ciulin ca si-ar fi petrecut noaptea de dinaintea meciului al doilea impreuna cu oficialii gruparii din Ploiesti la un bar de noapte, cu program de striptease. Suparata de evolutiile lamentabile din ultima vreme a unora dintre arbitri, culminand cu suspendarea pe zece etape a internationalilor Banica si Vinasi pentru influentarea rezultatului la BCMUS Pitesti - Dinamo, presedintele FRB, Carmen Tocala, a anuntat ca a convocat Biroul Executiv pentru a analiza situatia exploziva, urmand sa ia masuri. "Probabil ca ajungem sa chemam arbitrii straini pentru ca nu se mai poate", a concluzionat Tocala, adaugand ca daca Ciulin a gresit, "va plati scump", deoarece arbitrii nu au dreptul sa intre in contact cu echipele decat cu o ora si jumatate inaintea meciului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.