Decat sa suporte boscorodeala parintilor, Marcello Lazzara, un tanar in varsta de 24 de ani, de a€žprofesie" vanzator de CD-uri contrafacute, a preferat sa fie cazat la inchisoare, relateaza Rompres citand site-ul Independent Online. Aflat
Decat sa suporte boscorodeala parintilor, Marcello Lazzara, un tanar in varsta de 24 de ani, de a€žprofesie" vanzator de CD-uri contrafacute, a preferat sa fie cazat la inchisoare, relateaza Rompres citand site-ul Independent Online. Aflat in stare de arest la domniciliu, si satul sa tot fie tras la raspundere pentru viata plina de culoare pe care a dus-o, impricinatul a ales sa-si ispaseasca pedeapsa prevazuta de lege intr-o celula.a€žSunt foarte fericit sa va vad", le-a declarat italianul politistilor sositi la timp pentru a-l salva din ghearele nemiloase ale parintilor naturali. Bietul Marcello! Prin cate chinuri trebuie sa fi trecut el, suportand cat e ziua de lunga reprosurile intemeiate ale celor doi a€žtortionari". Atat de mare i-a fost suferinta incat nu a mai rabdat si a iesit in strada, protestand impotriva autoritatii parentale. Probabil ca mediul cald si primitor al penitenciarului, il va ajuta pe junele intreprinzator sa isi refaca moralul afectat de a€žtratamentul" la care a fost supus in propria casa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.