Trei afaceristi si un prieten de familie ofera aproape patru milioane de euro pentru orice informatie care ar duce la gasirea micutei Madeleine McCann, disparuta in urma cu 10 zile in Portugalia. Publicatia The Observer noteaza ca in spatele rec
Trei afaceristi si un prieten de familie ofera aproape patru milioane de euro pentru orice informatie care ar duce la gasirea micutei Madeleine McCann, disparuta in urma cu 10 zile in Portugalia. Publicatia The Observer noteaza ca in spatele recompensei-record de 3,8 milioane de euro se afla antreprenorul Richard Branson, impresarul Bill Kenwright si Sir Philip Green, liderul pietei vanzarii cu de-amanuntul din Marea Britanie. Cei trei au oferit peste doua milioane de euro, dupa ce un apropiat al familiei McCann facuse o oferta de 1,6 milioane. Prin comparatie, suma oferita de Departamentul american de Stat pentru informatii care ar duce la capturarea celui mai cautat terorist din lume, Ossama ben Laden, este de 3,7 milioane de euro.
IN PERICOL. Maddie, care a implinit sambata patru ani, a disparut dintr-o camera de hotel din statiunea portugheza Praia da Luz, unde familia McCann se afla in vacanta. Anchetatorii si parintii micutei cred ca a fost rapita. Potrivit unor informatii difuzate saptamana trecuta, Maddie ar putea fi victima unei retele de pedofilie. Atat in Marea Britanie, cat si in Portugalia s-a declansat o ampla campanie de sustinere pentru gasirea copilului. Inclusiv fotbalistul-vedeta David Beckham a facut un apel la eliberarea lui Maddie, iar manifestarile de solidaritate includ purtarea unei panglici galbene.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.