"Sectorul It&C a avut o crestere de circa 20% anul trecut, iar acum avem sansa sa dublam aceasta crestere", a mai declarat Nagy. Ministrul a apreciat ca faptul ca la aceasta editie a CERF, expozantii au venit cu solutii integrate pentru mediul de business.
"CERF din acest an marcheaza un de sfarsit de epoca. Lumea IT&C trece printr-o schimbare fundamentala. E prima data cand comunicatiile si IT isio gasesc un model de business comun. Toate inovatiile recente incep sa se lege intr-un model de business care va avea efecte vizibile in birourile si casele noastre", a declarat presedintele comisiei parlamentare pentru comunicatii, Varujan Pambuccian.
Peste 150 de firme si 3.000 de specialisti participa la editia de anul acesta a expozitiei de IT&C, Computers and Electronics Romanian Fair (CERF), unde vor fi prezentate peste 75.000 de marci si este estimat un numar de 75.000 de persoane care vor vizita cele cinci sectiuni ale targului.
Expozitia si conferinta CERF 2007 va cuprinde cinci sectiuni, potrivit echipei Expotek. Acestea sunt comunicatii, solutii si sisteme digitale, Imaging Expo, solutii IT pentru afaceri si distributie IT. CERF va gazdui si Ziua Comunicatiilor, la care vor participa mai multi operatori de telecomunicatii si producatori de software. Pretul unui bilet de intrare este de zece lei.