Moda semnarii contractelor antrenorilor in fata presei a facut adepti si la Dinamo, dupa ce Gigi Becali l-a reconfirmat pe Olaroiu tot de fata cu ziaristii, ulterior demonstrandu-se ca a fost doar o actiune de fatada, fara valoare juridica. Logic, in
Moda semnarii contractelor antrenorilor in fata presei a facut adepti si la Dinamo, dupa ce Gigi Becali l-a reconfirmat pe Olaroiu tot de fata cu ziaristii, ulterior demonstrandu-se ca a fost doar o actiune de fatada, fara valoare juridica. Logic, in "Groapa" ar trebui sa fie altfel, pentru ca Rednic tocmai a cucerit titlul de campion intr-o maniera greu de repetat, iar insistentele sefilor ca el sa ramana ar fi fost absolut normale. Numai ca Borcea a anuntat inca din iarna ca i-a prelungit intelegerea antrenorului, ceea ce s-a dovedit a fi un bluf, motiv pentru care si ce s-a intamplat ieri ar putea fi catalogat la fel. Mai ales ca Rednic a intrat in conflict dur cu "greii" echipei, dupa ce si-ar fi insusit o buna parte din banii veniti de la Gigi Becali pentru victoria cu CFR Cluj, plus ca participarea in grupele Ligii Campionilor nu este deloc sigura, dupa ce Dinamo a avut ghinionul sa fie obligata sa joace un tur preliminar din postura de outsider.
Daca Borcea a tacut ca pestele atunci cand a fost intrebat de ce a anuntat in iarna ca i-a prelungit contractul lui Rednic, antrenorul a dorit sa explice: "Cristi si ceilalti actionari, ca sa-mi demonstreze atunci ca merg pe mana mea, mi-au propus sa-l prelungim. A fost ceva verbal. Atunci nu s-a semnat pentru ca nu am vrut eu sa semnez". Borcea s-a multumit sa explice ca a aparut acest contract nou pentru ca s-au modificat niste conditii, fara sa le dezvaluie. Se pare ca antrenorului i-a crescut salariul la 200.000 de dolari pe an, de la 96.000 cat avea conform intelegerii care expira in aceasta vara, iar o eventuala accedere in grupele Ligii Campionilor i-ar aduce un bonus de 100.000 de dolari. "Am avut cele mai bune performante de dupa 1990, am castigat campionatul detasat si nu puteam sa nu continuam aceasta colaborare. Era pacat ca un colectiv atat de minunat sa nu continue impreuna. Daca s-a semnat inseamna ca amandoua partile sunt multumite una de cealalta. Daca ne duce si la anul in Liga Campionilor e normal sa venim din nou in fata dumneavoastra cu un nou contract", a spus Borcea. "Daca tinem cont de performantele pe care le-am avut ar fi fost pacat sa nu continuam. Actionarii ma sustin din toate punctele de vedere si sper sa ne realizam obiectivele pe care ni le-am propus. Sunt foarte importante pentru noi, toti ne dorim sa ajungem in grupe. Inseamna ca sunt multumit daca am semnat un nou contract. Din punct de vedere financiar are o valoare acest nou contract. Sunt si alte conditii pe care am demonstrat ca le merit. Daca nu are rezultate, nici Capello nu are scaunul in siguranta", a declarat Rednic. Acesta si-a dezvaluit si intentiile pentru noul sezon: "Am primit putere totala daca mai e nevoie de jucatori si pot sa va spun ca pana la inceperea pregatirilor vor veni doi jucatori. E vorba de un fundas central si de un atacant. Eu spun ca prin aducerea acestor doi jucatori vom avea lotul complet. Fernandes va reveni, Vranjkovici sper sa nu mai aiba probleme de sanatate si se vor intoarce si Baltoi si Predescu, doi jucatori care au lucrat cu mine si pe care mi-i doresc la echipa. Cei doi fotbalisti care vor veni vor fi de top".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.