"Ma doare foarte tare cand unii jucatori de-ai mei sunt acuzati ca au jucat cu frana de motor. E vorba de Catalin Munteanu (foto) pe care eu l-am rugat sa intre. El a avut probleme fizice si eu l-am rugat sa intre pentru ca nu aveam alte solutii. El
"Ma doare foarte tare cand unii jucatori de-ai mei sunt acuzati ca au jucat cu frana de motor. E vorba de Catalin Munteanu (foto) pe care eu l-am rugat sa intre. El a avut probleme fizice si eu l-am rugat sa intre pentru ca nu aveam alte solutii. El este un jucator de baza pentru mine si l-am schimbat pentru ca il apucasera crampele. Iar pe Pulhac l-am schimbat pentru ca era accidentat", a explicat antrenorul schimbarile facute in timpul meciului, dupa ce Gigi Becali a lasat sa se inteleaga ca au fost cativa jucatori in prima repriza care nu s-au omorat cu firea pentru Dinamo. Mircea Rednic a explicat si decizia ca echipa sa mearga dupa victoria cu CFR Cluj sa sarbatoreasca la restarurantul hotelului Crystal Palace, unde au existat zvonuri ca s-ar fi impartit o suma de bani venita de la finantatorul stelist Gigi Becali: "Ei (n.r. jucatorii) au spus sa mergem in alta parte, dar eu am zis sa mergem la Dragomir pentru ca eu ma duc acolo de foarte multe ori si ma simt foarte bine. E liniste". Si Borcea a explicat pe aceasta tema: "Mergem unde vrem pentru ca suntem campioni. Noi inainte de meciurile importante am stat la Crystal Palace". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.