Continuarea si accelerarea reformei in administratie reprezinta prioritatea numarul unu a Ministerului Internelor si Reformei Administrative in perioada imediat urmatoare. "De aceea am si modificat denumirea ministerului, pentru ca vrem sa punem in e
Continuarea si accelerarea reformei in administratie reprezinta prioritatea numarul unu a Ministerului Internelor si Reformei Administrative in perioada imediat urmatoare. "De aceea am si modificat denumirea ministerului, pentru ca vrem sa punem in evidenta faptul ca ne propunem, intr-un orizont de timp apropiat, sa ducem la bun sfarsit proiectul de descentralizare administrativa", a spus David.
Totodata, el a subliniat ca doreste crearea unei administratii moderne, eficiente, transparente, europene, in primul rand, capabila sa ofere servicii de calitate populatiei.
Oficialul MIRA a indicat ca un al doilea obiectiv al sau, siguranta cetateanului. "Imi propun ca, in mandatul meu, sa realizez cresterea nivelului de siguranta si incredere a cetateanului in institutiile care sunt angajate pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice", a precizat David. Ministrul a adaugat ca, pentru a realiza acest obiectiv, isi propune continuarea si accelerarea reformei interne a tuturor structurilor care fac parte din sistemul cu atributii in asigurarea ordinii si sigurantei publice.
Referindu-se la indeplinirea obligatiilor ce revin tarii noastre, care decurg din angajamentele asumate inaintea aderarii la Uniunea Europeana, ministrul a spus ca "avem, in egala masura, obligatii si responsabilitati noi, care decurg din calitatea de stat membru al UE si care, desigur, vor fi o prioritate pentru mine", a conchis ministrul. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.