Comisia de apel a FRF a respins ieri cererea timisorenilor de a le anula sanctiunea de a juca doua meciuri cu portile inchise ca urmare a deciziei luate joi de Comisia de disciplina, dupa incidentele de la meciul de cupa cu Steaua. Marian Iancu, patr
Comisia de apel a FRF a respins ieri cererea timisorenilor de a le anula sanctiunea de a juca doua meciuri cu portile inchise ca urmare a deciziei luate joi de Comisia de disciplina, dupa incidentele de la meciul de cupa cu Steaua. Marian Iancu, patronul lui Poli, a anuntat inca de joi, iar ieri si-a mentinut vointa, de a nu respecta aceasta hotarare, permitand in continuare vanzarea biletelor. "Vor sa permita accesul spectatorilor cu orice risc? Sa permita! Sa vanda bilete, ii opreste cineva? Treaba lor, ei sunt stapani acolo, dar nu e regulamentar. Asa ceva n-am mai auzit pana acum. Arbitrul si observatorul nu dau drumul la meci daca nu sunt conditiile regulamentare. Daca nu se joaca meciul, la Comisia de Disciplina se da meci pierdut cu 3-0 si pot primi si alte sanctiuni. Dar cred ca pana la urma vor reveni asupra acestei decizii, in afara de faptul ca vor sa castige meciul, cum e si normal, nu cred ca vor risca si alte sanctiuni", a explicat Mircea Cezar Ionescu, directorul Departamentului Competitii din LPF. Cea mai dura sanctiune este dezafilierea, adica excluderea din toate competitiile organizate de FRF si LPF, care se aplica in cazuri de incalcare grava a regulamentului. "Nu vom face pasul inapoi, cand dreptatea este de partea noastra. Decat sa fac un compromis, mai bine accept orice consecinta ce survine dintr-un asemenea gest. Iar la meciul cu Craiova voi sta in peluza", a explicat Iancu decizia sa pe site-ul oficial al clubului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.