Acestia nu au gasit nimic deoarece ANAF a reusit abia ieri sa termine de trimis prin posta plicurile fiind necesare, pentru aceasta operatiune, trei saptamani. Mai grav este ca aceasta operatiune s-a finalizat intr-o vineri si este putin probabil, ca
Acestia nu au gasit nimic deoarece ANAF a reusit abia ieri sa termine de trimis prin posta plicurile fiind necesare, pentru aceasta operatiune, trei saptamani. Mai grav este ca aceasta operatiune s-a finalizat intr-o vineri si este putin probabil, ca ultimele plicuri sa ajunga pana marti la destinatar.
Ca sa se "spele pe maini de orice vina", ANAF a transmis ieri un comunicat prin care indica, pentru cei care n-au primit plicurile, posibilitatea descarcarii de pe internet ale formularelor de declaratii. Adresa este www.mfinante.ro, portal ANAF, domeniul Asistenta contribuabili, subdomeniul Formulare. De asemenea mai pot fi procurate de la unitatile fiscale. ANAF mai precizeaza ca nedepunerea declaratiei de venit pana la data de 15 mai 2007 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10 lei (RON) la 100 lei (RON). (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.