Presedintele executiv al clujenilor a declarat ca pozitia a doua in clasament a fost decisa de greselile de arbitraj de la meciurile Unirea Urziceni - Steaua si Dinamo - CFR, precum si de "jocurile de culise". "Acest sfarsit de campionat este asa
Presedintele executiv al clujenilor a declarat ca pozitia a doua in clasament a fost decisa de greselile de arbitraj de la meciurile Unirea Urziceni - Steaua si Dinamo - CFR, precum si de "jocurile de culise". "Acest sfarsit de campionat este asa cum este, a vazut toata lumea ce s-a intamplat. Eu zic ca locul 2 ne-a fost luat prin mai multe manevre, unele au fost chiar si cu arbitri! Ganditi-va doar la o diferenta de sase puncte intre noi si Steaua facuta cu arbitri!", a spus oficialul lui CFR.
"La meciul de la Urziceni a primit Steaua un 11 metri total imaginar cu care s-a castigat acea partida, iar la meciul nostru cu Dinamo am avut un penalty in minutul 27, care trebuia urmat de eliminarea unui dinamovist. Cu acel penalty am fi castigat partida si iata cele sase puncte despre care va vorbeam! Nu vreau sa vorbesc despre alte jocuri de culise, despre ceea ce scrie presa cu banii in aceste zile, pentru ca nu am probe si nu vreau sa acuz, desi inclin sa cred ca a fost totusi ceva, dar prin acele doua fluiere s-a anulat diferenta de sase puncte intre noi si Steaua si atunci eram clar pe locul 2 pana la sfarsit", a spus Muresan. Acesta a subliniat ca este partial de acord cu afirmatiile actionarului majoritar al lui FC Rapid, George Copos, potrivit caruia Dinamo si Steaua sunt "campioanele smecheriilor", iar CFR si echipa giulesteana - "campioanele naivilor". "Nu neaparat ca am fi naivi. Cred ca e vorba mai mult de moralitate, nu de naivitate. Nu ne consideram, deci, naivi, dar prin anumite manevre am pierdut locul 2, loc pe care puteam sa-l pastram cu o anumita usurinta. Noi am pierdut locul 2 in clasament, dar cred ca pentru toata opinia publica si microbistii din Romania e clar ca noi suntem ocupantii morali ai locului 2. Cred ca si suntem perceputi ca atare, iar acest lucru imi da o satisfactie deosebita. In alta ordine de idei, faptul ca vom termina pe locul 3, cred cu tarie acest lucru, si ca vom juca in Cupa UEFA reprezinta pentru noi o mare performanta in anul centenarului nostru. Clujenii, fanii nostri si chiar campionatul Romaniei merita acest lucru", a spus Muresan.
Apel catre FRF si LPF
Oficialul ardelean a mai declarat ca echipele din Bucuresti trebuie sa se obisnuiasca de acum inainte cu prezenta echipei clujene in partea de sus a clasamentului. "Ati vazut ca unii au si <<latrat>> in tribune pentru a-si atinge obiectivul. A fost un mare circ in tribuna oficiala a Stadionului <<Dinamo>>. Nu am mai fost la circ de mic copil, dar m-am simtit acolo ca la circ. S-au facut niste jocuri care desigur ca au permis acest lucru. Sa speram ca nu va mai fi asa pe viitor. LPF si FRF vor trebui sa ia masuri care sa nu mai permita pe viitor ceea ce s-a intamplat in ultimele sapte-opt etape de anul acesta, dar si anul trecut", a spus Muresan. Acesta a afirmat ca este multumit cu locul 3, desi se putea si mai bine. "Sigur, ne-am depasit conditia si daca am fi spus cuiva la inceputul campionatului ca CFR va lupta de la egal la egal cu Steaua si Rapid pentru locul 2, nu ne-ar fi crezut nimeni. Noi am crezut insa in acest lucru, am sperat si am actionat in consecinta si iata ca, desi nimeni din Bucuresti nu credea in asa ceva, suntem pe podium, intre ele. Cred ca-i deranjeaza acest lucru, dar va asigur ca se vor obisnui. Practic, de la Craiova nu cred ca a mai fost vreo echipa din provincie pe podium. Pentru la anul banuiesc ca obiectivul nostru va fi clasarea pe podium si, fara indoiala, vom tinti titlul de campioana", a adaugat Muresan.
n


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.