Presedintele suspendat a sustinut ca in ultima vreme se incearca un joc mediatic necinstit, menit sa demonstreze ca el confunda oligarhii cu oamenii de afaceri cinstiti, informeaza Mediafax. El le-a spus reprezentantilor patronatelor, prezenti la reu
Presedintele suspendat a sustinut ca in ultima vreme se incearca un joc mediatic necinstit, menit sa demonstreze ca el confunda oligarhii cu oamenii de afaceri cinstiti, informeaza Mediafax. El le-a spus reprezentantilor patronatelor, prezenti la reuniunea "136 de ani de miscare patronala in Romania" organizata de Consiliul National al IMM, ca a observat ca in ultimele zile se incarca crearea unei confuzii intre afirmatiile sale legate de oligarhi si oamenii de afaceri cinstiti. Basescu a tinut sa aminteasca faptul ca in urma cu doua luni trei parlamentari au initiat o lege prin care deturnarea creditelor luate de la banci nu mai este considerata infractiune.
"Si uite asa domnii care au devalizat Bancorex si Banca Agricola sunt astazi in afara oricarei anchete, desi se apropiase funia de par si cu domniile lor. Si uite asa un miliard de euro ramane sa-i platiti dumneavoastra. Si omul obisnuit", le-a spus Basescu reprezentantilor patronatelor prezenti la Parlament.
Basescu a multumit patronatelor din sectorul IMM pentru faptul ca aduc o contributie de 70% la realizarea PIB. El le-a spus reprezentantilor IMM ca sunt cinstiti, spre deosebire de oligarhi. "Va multumesc ca, spre deosebire de alte categorii de oameni de afaceri, patronul unui IMM isi angajeaza si isi risca direct banii lui si de multe ori situatia familiei sale", a spus Basescu. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.