TAS va judeca marti apelul depus de FC Steaua Dunarii Galati impotriva FC Steaua Bucuresti in cazul mijlocasului Iulian Ochirosii, care evolueaza la formatia "ros-albastra". TAS a respins, in octombrie 2006, apelul inaintat de FC Steaua Dunarii Galat
TAS va judeca marti apelul depus de FC Steaua Dunarii Galati impotriva FC Steaua Bucuresti in cazul mijlocasului Iulian Ochirosii, care evolueaza la formatia "ros-albastra". TAS a respins, in octombrie 2006, apelul inaintat de FC Steaua Dunarii Galati impotriva deciziei comisiilor FRF in cazul mijlocasului Iulian Ochirosii, jucatorul ramanand al FC Steaua. FC Steaua Dunarii Galati a depus un nou memoriu la TAS, de aceasta data impotriva gruparii din Ghencea. FC Steaua Bucuresti va fi reprezentat la TAS de presedintele CA, Valeriu Argaseala, si de avocatul Catalin Ciubota. La precedentul apel, FC Steaua Dunarii Galati a fost reprezentat de avocatul Jean Louis Dupont. Ochirosii, in varsta de 18 ani, a venit la Steaua in vara anului 2005 de la Steaua Dunarii Galati, grupare care colaboreaza cu Otelul Galati. In apelurile facute la comisiile FRF si la TAS, Steaua Dunarii Galati a prezentat un contract semnat cu Ochirosii, valabil pana in 2008, in care este specificat faptul ca jucatorul nu poate fi transferat la alta grupare pe perioada junioratului fara acordul clubului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.