Se spune tot timpul ca televiziunile sint o pepiniera de partenere pentru oamenii cu bani. Pentru ca multi barbati se simt mindri decorati la brat cu o celebritate autohtona.

Vedetele feminine din Romania sint tinta continua pentru oamenii puternici. Uneori e dragoste durabila, alteori e o simpla poza de dragul publicitatii. Unele vedete feminine par sa caute continuu partida cea mai buna, altele isi pastreaza iubitii de dinainte de celebritate. Cert e ca in culisele televiziunilor are loc o vinatoare continua a iubitei perfecte care sa se asorteze cu imaginea publica sau cu maretul cont din banca.

Nicoleta Luciu. In 2005, dupa ce a pozat in „Playboy", Nicoleta a devenit iubita lui Zsolt Csergo, un tinar si potent om de afaceri din Miercurea-Ciuc. Miss Romania 1999 se despartise de modestul cintaret Dinu Maxer, dupa o relatie de sapte ani, iar Zsolt, de prezentatoarea stirilor sportive Simona Patruleasa. La acea vreme, aparitiile Nicoletei erau zilnice in emisiunea lui Teo, de la PRO TV. Pentru Nicoleta a urmat o perioada de rasfat, cu vacante de vis in insule exotice, bijuterii scumpe si un BMW serie 5 full option. Fara inel de logodna. Nicoleta e optimista si imbraca cu placere, pe podium, rochiile de mireasa ale designerilor. Zsolt e proprietarul a peste 20 de cazinouri si al unui club cu circuit inchis. Intentioneaza sa construiasca un cartier de lux in orasul natal.

Roxana Ionescu. Multi reprezentanti ai sexului puternic s-au declarat admiratori ai Mamei Natura. N-au avut vreo sansa, pentru ca Roxana era iubita lui Laurentiu Gheorghe, care ulterior i-a devenit sot. El a indemnat-o sa accepte propunerea celor de la „Ciao, Darwin". „Pe Laurentiu l-am intilnit in urma cu opt ani, la o agentie de modelling, unde el era actionar, iar eu imi incercam norocul ca viitor fotomodel". L-a placut din prima. Si atit. S-au reintilnit, abia dupa citiva ani, la mare. „De atunci sintem nedespartiti. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut mai mult de opt ani de atunci! Exact in perioada de inceput a relatiei mele cu Laurentiu, producatorul de la «Ciao, Darwin» m-a sunat si mi-a oferit un loc in trupa de balet a emisiunii. Eram incintata de aceasta propunere, dar in acelasi timp aveam niste emotii groaznice. Sotul meu a fost cel care mi-a dat incredere in mine si m-a facut sa inteleg ca televiziunea poate sa insemne cel mai bun lucru care mi s-a intimplat pina acum in cariera." Dupa ce s-au casatorit, asta-vara, au plecat in vacanta in Emiratele Arabe. Laurentiu Gheorghe se ocupa de afaceri in domeniul imobiliar.

Dana Razboiu. Era crainica de stiri la TVR cind, pe 31 mai 2003, s-a casatorit in secret, la Paris, cu medicul Ovidiu Brinzan. Viitorul ministru al Sanatatii in guvernul Nastase avea 16 ani inaintea sotiei si mai fusese casatorit. Mariajul se rupe dupa doi ani, in urma unor accese de violenta familiala ale deputatului PSD. Copilul lor, Victor, abia implinise un an. Anul trecut, in viata stiristei de la Kanal D a aparut Bogdan Enoiu, fondatorul agentiei de publicitate McCann Erickson Romania. La rindul lui, Bogdan are la activ un mariaj nereusit din care a rezultat un copil, Andrei. Cei doi doresc sa se casatoreasca si sa devina din nou parinti.

Corina Danila. L-a intilnit pe Norris Mageanu, directorul de marketing de la Elmec Romania, la citeva luni dupa despartirea de Peter Imre, director la Philip Morris, si la citiva ani de la divortul de Valentin Moraru, crainic sportiv la PRO TV. Vedeta de atunci a postului Acasa TV l-ar fi cunoscut pe chipesul Norris in casa unor prieteni la care mergea sa joace carti. Acum trei ani li s-a nascut o fetita, Rianna. Deocamdata, Corina si Norris nu si-au manifestat intentia de a trece pe la ofiterul starii civile. Intre timp, vedeta postului Euforia TV a intrat in afaceri. Are un centru de infrumusetare si intentioneaza sa deschida o gradinita.

Diana Lascarescu. I-a urmat Corinei Danila la bratul lui Peter Imre. Directorul de la Philip Morris a cerut-o de nevasta, ca si pe Corina, de altfel. Dar prezentatoarea stirilor TVR era sortita lui Dan Sucu, patronul Mobexpert si unul dintre cei mai bogati romani. Dan si Diana s-au casatorit pe 25 aprilie, la Primaria Sectorului 1, dupa o relatie de doi ani. Au plecat in Cipru, in saptamina de miere, cu fiul lor de un an, Dan Matei. Acolo, iubitorul sot a cadorisit-o cu un BMW 407. Diana a mai trecut prin experienta mariajului. La 19 ani se casatorea cu Cezar Lascarescu, un alt domn cu stare si mult mai virstnic. La 28 de ani a divortat.

Augusta Dumitrascu. Tinara prezentatoare de stiri de la TVR se casatorea in 2004, la Madrid, cu Valeriu Lazarov. In acel an, celebrul producator de televiziune figura in „Top Capital" la pozitia 63, cu o avere de aproape 40 de milioane de dolari. Dupa ce a prezentat la Antena 1 productia lazaroviana „Babilonia", Augusta a disparut din fata reflectoarelor, pentru o functie de conducere la firmele sotului. De dragul acestuia, se spune ca a trecut la religia mozaica. Lazarov a parasit Romania in 1968, locuieste in Spania si are cinci copii. Diferenta de virsta dintre el si Augusta e de 37 de ani.

Diana Munteanu. Peste o luna se va casatori cu atacantul dinamovist Claudiu Niculescu, iar nasi spirituali le vor fi Mihaela si Cristi Borcea. Cei doi s-au intilnit prima oara intr-un loc public. Si s-au placut din prima. Ea era VJ la MTV. El era separat de sotia Lidia, cu care are doi copii. O vreme au refuzat sa confirme ca au o relatie. Proaspata vedeta a postului Antena 2 a fost ceruta de nevasta de 8 martie. Despre Diana s-a spus ca are lipici la fotbalisti. Pina la urma s-a ales cu unul.

Mireasa „in serie" Simona Patruleasa (foto) a fost mireasa celei mai recente colectii semnate de Liza Panait, dind liber la speculatii. Vedeta Antenei 1, supranumita „devoratoarea de barbati cu bani", pare sa-si fi gasit jumatatea in persoana tinarului om de afaceri Sabin Ivanof si asteapta inelul. Unul dintre „devoratii" Simonei a fost si Zsolt Csergo, actualul iubit al Nicoletei Luciu. Unii se intreaba de ce, dupa despartirea de el, Simona si-a facut cadou o pereche de silicoane.