Membrii Organizatiei Tineretului National Liberal (TNL) Sector 2 au "descoperit" ieri, chiar in Parcul Tineretului din Capitala, flota presupus a fi fost vanduta pe vremea cand Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor. Tinerii liberali au la
Membrii Organizatiei Tineretului National Liberal (TNL) Sector 2 au "descoperit" ieri, chiar in Parcul Tineretului din Capitala, flota presupus a fi fost vanduta pe vremea cand Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor. Tinerii liberali au lansat in fantanile arteziene din parc 148 de barcute de jucarie, numarul de nave care ar fi fost vandut in mandatul lui Basescu. Pe fiecare barcuta de jucarie liberalii au scris numele fiecarei nave a flotei disparute. "Am tinut sa demonstram tuturor cetatenilor ca e vorba de adevarata teapa pe care Traian Basescu a dat-o tuturor romanilor", a afirmat presedintele TNL Sector 2, Florin Melciu, avand in vedere faptul ca, in parc, Tineretul PD montase 322 de tepe. Un tanar liberal, Orlando Ivan, l-a imitat chiar pe Traian Basescu.
"Uitati-va bine! Aici este flota!", a sustinut personajul Traian Basescu, in interpretarea lui Ivan, avand in brate o ambarcatiune de jucarie. Alaturi de tineri s-a aflat si deputatul liberal Mircea Ciopraga, care a sustinut ca problema flotei vandute e vazuta mai mult ca un caz judiciar si mai putin ca o paguba imensa adusa Romaniei. Intiativa liberalilor a incitat un pic spiritele trecatorilor. Simpatizantii lui Traian Basescu le-au strigat liberalilor ca "sunt tradatori si se gandesc doar la interesul lui Tariceanu, nu si la al tarii". Simpatizantii liberalilor, in schimb, au replicat ca "va uitati la Basescu ca la Ceausescu".
La doar o jumatate de ora dupa ce liberalii au lansat la apa "flota de jucarie", un cetatean a venit cu un sac de plastic pentru a aduna barcutele. A fost oprit insa la timp de paznicii parcului. Tinerii liberali au declarat ca se asteapta ca barcutele de jucarie sa dispara, asa cum a disparut si flota comerciala a Romaniei. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.