Hoteluri sub marca Ibis se vor deschide in sapte orase din Romania pina in 2010.

Compania Continental Hotels va investi, in urmatorii trei ani, peste 130 de milioane de euro pentru constructia si modernizarea unor hoteluri de 2, 3, 4 stele. Compania ia in calcul infiintarea unei retele nationale de hoteluri de 2 stele. Aproximativ 50 de milioane de euro au fost alocati pentru amenajarea a sapte hoteluri sub marca Ibis. „Am incheiat un acord cu grupul francez Accor pentru dezvoltarea unei retele hoteliere sub marca Ibis in Romania, in urmatorii trei ani", a spus presedintele Continental Hotels, Radu Enache, citat de MEDIAFAX.

Cele sapte hoteluri Ibis vor fi deschise, in intervalul septembrie 2008 - mai 2010, in Timisoara, Tirgu-Mures, Sibiu, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi. In afara de investitia de la Sibiu, unde actualul hotel Continental va fi reamenajat sub brandul Ibis, celelalte proiecte vor reprezenta constructii noi.

In Romania functioneaza in prezent trei hoteluri Ibis, doua in Bucuresti si unul la Constanta, care au inregistrat anul trecut incasari de 13,3 milioane de euro, cu circa 30% peste nivelul din 2005.