Oltchim Rimnicu Vilcea si "U" Jolidon Cluj vor juca simbata prima mansa a finalelor Cupei Cupelor, respectiv Cupei Challenge. Update: 14.30

La cinci ani distanta de la ultima finala europeana, cind au pierdut Cupa Cupelor in fata rusoaicelor de la HC Lada Togliatti, elevele antrenorului Gheorghe Tadici joaca iar cu trofeul pe masa, de data aceasta ele sperind sa si cistige in detrimentul nordicelor de la Byasen Trondheim. Partida tur este programata miine, in Norvegia, de la ora 19.15 (in direct la TV Sport). "Trondheim este o reprezentanta a handbalului nordic, practica un joc imprevizibil, au o tehnica deosebita. Va fi un meci dificil. Pentru meciul tur, orice rezultat care nu este infringere ma multumeste. Ba chiar si un un eventual esec la patru-cinci goluri poate fi remontat la Vilcea’’, a spus antrenorul Gheorghe Tadici.

Tot cu trofeul pe masa, dar in Cupa Challenge, va juca si "U’’ Jolidon Cluj. Elevele lui Gheorghe Covaciu vor disputa prima mansa pe teren propriu, simbata, de la ora 17.00, in direct la TV Sport. ,,Este o finala in care sansele sint egale. Am vazut doua DVD-uri si pot spune ca sintem doua echipe cu stiluri asemanatoare din punct de vedere tactic. Totusi, echipa sirba are doua avantaje, masivitatea si faptul ca joaca pe teren propriu meciul decisiv. Echipa care se va prezenta la ora meciului mai bine din punct de vedere psihic va cistiga trofeul’’, a spus antrenorul Gheorghe Covaciu. In cazul in care vor cuceri trofeul, handbalistele de la Cluj vor fi recompensate cu 20.000 de euro.