Corpul de Control al Ministerului Educatiei va verifica, incepind de saptamina viitoare, modul in care s-a desfasurat sustinerea tezelor unice la matematica in mai multe judete, intre care si Teleorman, ministrul Cristian Admonitei avind suspiciuni c
Corpul de Control al Ministerului Educatiei va verifica, incepind de saptamina viitoare, modul in care s-a desfasurat sustinerea tezelor unice la matematica in mai multe judete, intre care si Teleorman, ministrul Cristian Admonitei avind suspiciuni ca, in acest judet, elevii au fost ajutati de profesori. Potrivit ministrului Educatiei, echipele Corpului de Control al ministerului vor face verificari in judetele Teleorman, Ilfov, Cluj, Iasi, Arges si Neamt. Adomnitei a precizat ca judetul Teleorman a fost ales pentru ca procentul de promovabilitate obtinut la tezele unice la matematica este cel mai ridicat, de 70, procent cu aproximativ patru puncte mai mare decit cel obtinut de judetul clasat pe locul al doilea. Promovabilitatea medie pe tara a fost de 56%, iar minimumul a fost inregistrat in Ilfov, unde doar 40% dintre elevi au luat mai mult de 5.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.