Crina Abrudan si Vlad Ionescu, vedetele Antenei 1, au fost la Vaslui, localitatea in care a ajuns joi turneul "Mereu aproape". Centrul orasului a fost luat cu asalt de zece mii de oameni hotarati sa se distreze de dimineata pana in toiul noptii. &
Crina Abrudan si Vlad Ionescu, vedetele Antenei 1, au fost la Vaslui, localitatea in care a ajuns joi turneul "Mereu aproape". Centrul orasului a fost luat cu asalt de zece mii de oameni hotarati sa se distreze de dimineata pana in toiul noptii.  Un motiv in plus de bucurie pentru cele doua vedete ale Antenei 1 a fost ca profesorii din scolile generale si-au incolonat elevii si au venit sa cunoasca vedetele televiziunii din Baneasa. Prin urmare, Crina Abrudan si Vlad Ionescu au dat autografe ore in sir pe manualele micilor vasluieni. Nimic nu i-a putut clinti pe participanti de la cursele cu ATV-urile si de la jocuri. Nici ploaia torentiala cazuta ca din senin in miezul zilei nu a fost un motiv de "retragere" pentru nimeni, concursurile au continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.  IN MOLDOVA. Turneul "Mereu aproape" continua in aceasta saptamana dupa cum urmeaza: vineri, caravana ajunge la Suceava, iar sambata, la Iasi, unde vor fi prezente vedete nenumarate: Simona Gherghe, Lucian Mindruta, Vlad Ionescu, doctorul Cristian Andrei, Adelin Petrisor, Corina Danila sia€¦ Silviu Prigoana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.