Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat ca lucrarile de amenajare a circuitului de formula 3 din jurul Palatului Parlamentului sunt neautorizate de primaria de sector si a avertizat ca intai va demola tribunele, apoi va vedea cine are drep
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat ca lucrarile de amenajare a circuitului de formula 3 din jurul Palatului Parlamentului sunt neautorizate de primaria de sector si a avertizat ca intai va demola tribunele, apoi va vedea cine are dreptate.
Organizatorii au fost somati sa intre in legalitate pana astazi, la ora 12.00. "Eu nu pot sa verific partea penala, dar pot sa va spun ca o sa dau amenda de un miliard de lei organizatorului si constructorilor. Ca Videanu, care nu poate sa dea decat autorizatie de interventie la avarie, este implicat acolo cu Casuneanu, care e un oligarh! Oricum, acum evaluam daunele si o sa le imput primarului general. Ca a zis <<Dati-mi un consiliu, ca fac totul>> si n-a facut nimic. Face numai ce vrea el, fara sa respecte legea", a mai spus Vanghelie. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.