Presedintele LPF a declarat ieri ca la sedinta Comitetului Executiv al FRF de astazi va propune modificarea regulamentului disciplinar prin introducerea sanctiunii cu depunctarea in cazul acuzelor de blat neprobate. Dragomir a afirmat ca nu va sesiza
Presedintele LPF a declarat ieri ca la sedinta Comitetului Executiv al FRF de astazi va propune modificarea regulamentului disciplinar prin introducerea sanctiunii cu depunctarea in cazul acuzelor de blat neprobate. Dragomir a afirmat ca nu va sesiza Comisia de Disciplina a FRF in cazul finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, care a afirmat ca are probe ca trei jucatori de la FC Arges au fost contactati de Viorel Ilinca inaintea meciului cu CFR Cluj, din etapa a 29-a a Ligii I. Intrebat daca Gigi Becali nu ar trebui sanctionat pentru acuzele de blat, Dragomir a raspuns: "De ce sa fie suspendat Gigi Becali? El e suspendat deja, ce sa-i mai fac? Trebuie sa se bage in regulament depunctarea echipei. Pentru ca atunci cand un oficial este suspendat sa nu aiba voie sa dea declaratii, sa mearga la echipa si asa mai departe. Iar daca incalca aceste lucruri atunci se depuncteaza echipa pe care o reprezinta. Pentru ca Gigi Becali nu poate fi oprit decat daca i se depuncteaza echipa, atunci o sa taca!", a precizat Dragomir. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.