Fostul impresar a fost achitat de Tribunalul Bucuresti pentru accidentul produs pe trecerea de pietoni in vara anului 2005.

4 iulie 2005. Ioan Becali nu sarbatorea ziua SUA, ci instalarea sa in functia de presedinte executiv la Dinamo, astfel ca apasa acceleratia pe soseaua pe Barbu Vacarescu pentru a nu intirzia de la intilnirea cu bliturile. Ghinionul lui a fost ca a ignorat culoarea rosie a semaforului si a lovit un pusti care se afla pe trecerea de pietoni. Dupa aproape doi ani de procese, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti l-a condamnat, la jumatatea lunii martie, la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ca a parasit locul accidentului.

Nemultumit ca are cazier, fostul impresar a facut contestatie. Ioan Becali a cerut instantei sa fie achitat, sustinind ca nu a parasit locul accidentului, ci a plecat sa duca victima la spital. El crede ca "si-a facut datoria" si nu considera ca a incalcat legile. De fapt, dupa ce l-a lovit pe baiat, Becali l-a luat in masina si l-a dus pina in dreptul stadionului Dinamo, unde l-a lasat in grija lui Victor Becali, care l-a dus pe tinar pina la Spitalul de Urgenta Floreasca. Procurorii au pledat pentru mentinerea pedepsei, considerind ca Becali "este vinovat deoarece nu s-a intors la locul faptei". Cistig de cauza a avut in cele din urma fostul impresar, care a fost achitat de judecatorii Tribunalului Bucuresti.