In fata celor aproximativ 40.000 de sustinatori ai sai, potrivit Mediafax, prezenti ieri in Piata "Lucian Blaga" din Cluj Napoca, Basescu i-a nominalizat pe Dinu Patriciu, "adevaratul conducator al Parlamentului si al Guvernului", premierul Calin Pop
In fata celor aproximativ 40.000 de sustinatori ai sai, potrivit Mediafax, prezenti ieri in Piata "Lucian Blaga" din Cluj Napoca, Basescu i-a nominalizat pe Dinu Patriciu, "adevaratul conducator al Parlamentului si al Guvernului", premierul Calin Popescu Tariceanu, Dan Voiculescu, "care influenteaza de 17 ani viata politica", Dan Ioan Popescu, "a pus bazele sistemului ticalosit din energie", Verestoy Attila, "are pretentia ca da de mancare romanilor", Viorel Hrebenciuc, "sforarul si artizanul acestei suspendari", alaturi de Ion Iliescu, un fost presedinte, in cazul caruia a refuzat sa faca interventii pentru ca dosarul Revolutiei si cel al Mineriadelor sa fie stopate. "Ei au un singur crez: furtul", a comentat Basescu. Referindu-se la ministrul Justitiei, Basescu a spus ca acesta are misiunea de a duce la indeplinire "obiectivul acestei mascarade, care a fost suspendarea presedintelui". Alaturi de Basescu, s-au remarcat Emil Boc, Vasile Blaga, Adrian Videanu, Gheorghe Barbu, Cezar Preda, Sulfina Barbu, Sorin Frunzaverde, Monica Macovei, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur si Cristian Boureanu. In piata a fost prezenta si Elena Udrea. In momentul in care Basescu, alaturi de liderul PD, Emil Boc, au ajuns in piata, a inceput o ploaie torentiala, astfel ca liderii PD si PLD, alaturi de Traian Basescu, s-au refugiat in spatele scenei acoperite pe care evolua solistul Dumitru Farcas. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.