Intrebarea zilei: Cum comentati prestatia lui Traian Basescu de la emisiunea de marti de la TVR, "Intre bine si rau"?

Astept raspunsurile Dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.ro/turcescu.

Va multumesc.

Robert Turcescu, director editorial Cotidianul

Intrebarea de ieri: Cum comentati cererea ministrului Justitiei de demitere a procurorului Doru Tulus, care are in lucru dosarele mai multor politicieni, printre care Dan Voiculescu si Marko Bela?

daemon_690 (WEB)

Raspund, formulind la rindu-mi o intrebare: cui foloseste debarcarea lui Tulus? De fapt, este mai mult decit clara explicatia bazata pe ideea ca dom’ Tulus se ocupa si de cazul prefectului de Iasi, liberalul din ‘’aripa’’ Fenechiu, aripa din care provine si cel care se ‘’intituleaza’’ Chiuariu.

Loda (WEB)

Pai, tot timpul ne putem astepta la asemenea miscari, gratie modificarilor aduse de dna Macovei in numirea sefilor de la procuratura. Daca raminea vechea varianta, ca numirile importante in Justitie sa se faca de CSM, atunci acest lucru nu ar fi fost posibil.

Ioan Crisan

Peste motivatia acordarii timpului pentru pregatirea apararii de catre dl Tulus, la 16 mai, CSM va avea suficiente informatii daca Basescu revine la Cotroceni si opinia publica este inflamata impotriva coruptiei oligarhiei. Pariez pe victoria marinarului si, cum dl Chiuariu a afirmat ca respecta decizia consultativa a CSM, el se va retrage pe usa pe care si-a lasat-o, cu prudenta, deschisa.