Patronul Stelei s-a comportat ca un veritabil dinamovist dupa infringerea cu 0-1 suferita de CFR Cluj in Stefan cel Mare, promitind rugaciuni si bani pentru „ciini".

„Ma fac frate cu dracu' pina bate Dinamo pe CFR Cluj", spunea patronul Stelei, Gigi Becali, in urma cu citeva zile, de victoria echipei bucurestene depinzind in mare masura calificarea echipei sale in editia viitoare a Ligii Campionilor. Finantatorul din Pipera si-a luat in serios rolul de suporter al „ciinilor" la partida decisiva, din perspectiva ros-albastrilor, impotriva echipei lui Cristiano Bergodi, cistigata de gazde cu 1-0 gratie golului marcat de Adrian Cristea in prima repriza. A fluturat un steag cu Dinamo, a purtat un fular alb-rosu, a salutat golul „ciinilor" in stilul spartanilor si si-a reiterat intentia de a nu mai vorbi de rau clubul rival. „Sint superfericit. Acest meci l-a cistigat Dinamo si datorita nationalismului romanesc, pe asta m-am bazat. I-am promis lui Borcea ca o sa fac salutul spartanilor si l-am facut. Dinamo a demonstrat ca are caracter si onoare. Au un joc extraordinar, m-a impresionat jocul lor, tot respectul pentru ei. Dupa meci, le-am multumit celor de la Dinamo, eram fericit. De acum inainte, in viata mea, nu voi mai face declaratii urite la adresa lui Dinamo. Ma voi ruga sa se califice si ei in Liga Campionilor si, cind vor juca turul preliminar, am sa merg la biserica pentru ei", a declarat Becali dupa meci.

Patronul Stelei nu a mai folosit strategia prin care anunta ca va cumpara anumiti jucatori de la adversari pentru ca ulterior tranzactia sa pice la negocieri. Cum nici metoda premierii adversarilor rivalilor nu mai sta in picioare, Becali s-a grabit sa anunte ca va sponsoriza clubul de pe Soseaua Stefan cel Mare. Cu o conditie. „Daca ne calificam in Liga Campionilor, poate gasim o forma legala, pentru o sponsorizare de doua milioane de euro pentru Dinamo", a promis Becali, care sustine ca a fost contactat la pauza de patronul Rapidului, George Copos: „M-a sunat in pauza meciului si mi-a spus ca armata si militia sint prietene". Ofertele lui Becali nu se opresc aici. Impresionat de rezultatul partidei, patronul Stelei ii va lasa pe dinamovisti sa joace in Ghencea meciurile din Liga Campionilor, contra unei chirii simbolice de 1.000 de euro.

Promisiunile lui Becali nu au prins insa in rindul dinamovistilor. „Becali sa ne sponsorizeze daca vrea, dar nu cred ca acest meci merita banii. Cred ca, in maximum doua luni, va uita. El are un stil prin care lucreaza la psihicul adversarului, dar oricum nu o sa fie niciodata vorba de infratire intre Dinamo si Steaua. Ne-a deranjat ca s-a vorbit foarte mult pe marginea acestui meci si ca de multe ori s-a dat cu noroi. Nu ne durea foarte mult daca am fi pierdut, dar ce s-ar fi scris dupa meci ar fi stricat atmosfera. In acest meci, care a fost destul de lejer, ne-am luat revansa si am demonstrat ca avem valoare", a contracarat dinamovistul Margaritescu. Atmosfera de curtoazie de la tribuna oficiala nu s-a gasit si in restul stadionului. Suporterii dinamovisti le-au cerut imperativ jucatorilor sa piarda meciul si l-au injurat pe tot parcursul meciului pe patronul Gigi Becali.

Dragomir vrea depunctarea Stelei Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca va propune la sedinta Comitetului Executiv al FRF de azi modificarea regulamentului disciplinar prin introducerea sanctiunii cu depunctarea in cazul acuzatiilor de blat neprobate. Intrebat daca Gigi Becali nu ar trebui sanctionat pentru acuzele de blat, Dragomir a raspuns: „De ce sa fie suspendat Gigi Becali? El e suspendat deja, ce sa-i mai fac? Trebuie sa se bage in regulament depunctarea echipei. Pentru ca, atunci cind un oficial este suspendat, acesta sa nu aiba voie sa dea declaratii, sa mearga la echipa si asa mai departe. Iar daca incalca aceste lucruri, atunci se depuncteaza echipa pe care o reprezinta. Pentru ca Gigi Becali nu poate fi oprit decit daca i se depuncteaza echipa, atunci o sa taca. Ce a facut Becali nu e fairplay, a fost doar o tactica de-a lui. Dar nu se poate face nimic acum impotriva lui. El zice ca e persoana privata, si-a dat demisia si din Consiliul de Administratie si spune ca nu mai e legat de fotbal". Gigi Becali declarase ca are probe ca jucatorii echipei FC Arges, Alin Chita, Ciprian Tanasa si Mircea Stan, au fost contactati de Viorel Ilinca pentru a "blatui" meciul cu CFR Cluj.