In maximum doua saptamani, Aviva Asigurari de Viata va incepe activitatea de gestionare de pensii facultative (pilonul III), dupa ce va primi autorizatia finala pentru fondul de pensii din partea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Privat
In maximum doua saptamani, Aviva Asigurari de Viata va incepe activitatea de gestionare de pensii facultative (pilonul III), dupa ce va primi autorizatia finala pentru fondul de pensii din partea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.
"Asteptam sa incepem activitatea pentru pilonul III intr-o saptamana, doua", a declarat, ieri, Adrian Allott, director general adjunct al companiei, subsidiara a grupului britanic Aviva. Activele provenite din contributiile la pensiile facultative vor fi impartite in instrumente financiare cu venit fix, in proportie de 75%, reprezentand titluri de stat pe termen lung, obligatiuni corporatiste si municipale, precum si alte instrumente de investitii de pe piata monetara. Restul activelor se va constitui in actiuni, cotate la bursa locala. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.