Dupa presedintii de federatii, Mircea Sandu a convocat la Mogosoaia si tehnicienii din tarile vecine.
O consfatuire a 21 de antrenori din 16 tari din Europa Centrala si de Est a inceput ieri la Mogosoaia, simpozionul urmand a se desfasura pe du
Dupa presedintii de federatii, Mircea Sandu a convocat la Mogosoaia si tehnicienii din tarile vecine.
O consfatuire a 21 de antrenori din 16 tari din Europa Centrala si de Est a inceput ieri la Mogosoaia, simpozionul urmand a se desfasura pe durata a trei zile. La aceasta reuniune, care a fost pusa la cale in luna decembrie a anului trecut, cand Mircea Sandu i-a avut ca invitati la Bucuresti pe sefii federatiilor din Rasarit, cu care a stabilit strategia castigatoare pentru instalarea lui Platini in fruntea UEFA, au fost prezenti Iuri Puntus (Belarus), Aleksandrs Starkovs (Letonia), Zoran Filipovici (Muntenegru), Jan Kocian (Slovacia), Bertalan Bicskei (Ungaria) Ralf Minge (Georgia), Vitalijus Stankevicius (Lituania), Alexandre Stankov (Bulgaria), Stylianos Aposporis (Grecia), Matjaz Jakopici (Slovenia), Alginantas Liubanskas (Lituania), Yavuz Kamuran (Turcia), Yamalas Teoman (Turcia), Raz Amnon (Israel), Igori Oprea (Moldova), Maria Dilicoiu, Emil Sandoi, Florin Constantinovici, Branko Zupan (Slovenia), Vusadin Stanoskovici (Macedonia), Milorad Kosanovici (Serbia), Cornel Dragusin, Angelo Niculescu, Liana Stoicescu si Mircea Radulescu. Intre vizionari, discursuri si discutii, antrenorii aveau in program si sa asiste pe viu, aseara, la meciul dintre Steaua si Ceahlaul. "Numarul de penalty-uri este cauzat de greselile individuale ale aparatorilor si nu de valoarea atacantilor, in timp ce golurile primite din greseli defensive ascund mari slabiciuni", a spus Mircea Radulescu (foto), seful Scolii de Antrenori din cadrul FRF, in discursul de deschidere. In momentul in care s-au prezentat autogolurile inscrise in campionatul intern, antrenorii prezenti la consfatuire au izbucnit in ras. Golurile alese au fost cele al lui Cornel Buta, de la meciul Universitatea Craiova - Poli Iasi, si Stefan Apostol, din partida FC Vaslui - Ceahlaul Piatra Neamt. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.