Dezvoltatorii imobiliari anunta finalizarea unui numar mare de proiecte in zona Pipera-Tunari, pina in 2009 .

Compania South Pacific face investitii de 100 de milioane de euro in trei proiecte rezidentiale. Acestea vor imbogati s
Dezvoltatorii imobiliari anunta finalizarea unui numar mare de proiecte in zona Pipera-Tunari, pina in 2009 .

Compania South Pacific face investitii de 100 de milioane de euro in trei proiecte rezidentiale. Acestea vor imbogati spatiul locativ al Capitalei cu inca 346 de locuinte. Pe linga cele trei, South Pacific va mai construi catre sfirsitul anului inca doua ansambluri rezidentiale, tot in zona Tunari. Compania mai are in derulare proiectul Canberra, care se afla in stadiu avansat de constructie si care va fi compus din 450 de locuinte. Potrivit lui Andrew Prelea, joint CEO, citat de NewsIn, South Pacific Group detine terenuri in suprafata totala de peste 50 de hectare in mai multe zone din nordul Bucurestiului si intentioneaza sa dezvolte si aici proiecte rezidentiale.

Un alt proiect ce se construieste in zona de nord a Capitalei este Cortina Residence, care va fi compus din 280 de apartamente. Ansamblul rezidential se va intinde pe o suprafata de peste 7.500 de metri patrati. Investitia totala a acestui ansamblu, derulata de catre Cefin Real Estate, se ridica la 40 de milioane de euro. Lucrarile la Cortina Residence sint programate sa se finalizeze in vara lui 2008. Ansamblul va beneficia atit de o zona comerciala, cit si de o parcare subterana.

Proiectul rezidential Liziera Residence va fi finalizat in primul semestru din 2008. Acesta include 52.000 de metri patrati de spatiu construit, respectiv 176 de apartamente in patru cladiri, dintre care trei blocuri cu subsol, parter si sapte niveluri si un bloc cu subsol, parter si zece niveluri. De asemenea, complexul va fi prevazut si cu o cladire cu destinatie comerciala. Ansamblul My Dream Residence, care se construieste tot in zona Pipera-Tunari, va scoate la vinzare 174 de apartamente. Ansamblul este construit pe o suprafata de 10.000 de metri patrati si este compus din trei cladiri cu cite opt etaje. My Dream Residence este dezvoltat de compania Plus Development, iar lucrarile vor fi gata in toamna lui 2008.

Inca 400 de vile in Pipera-Tunari Pentru a satisface toate gusturile, dezvoltatorii din domeniul imobiliar fac investitii masive si in constructia de ansambluri rezidentiale de vile. Reprezentantii agentiilor imobiliare care intermediaza tranzactii in zona soselei Pipera-Tunari sustin, conform NewsIn, ca in urmatorii doi ani vor fi construite inca 400 de vile. Acord Grup va ridica 44 de vile, iar Romovi Construct alte 36 de vile in cadrul proiectului Ansamblul Madrid. Proiectul Ibiza Golf and Light si Ibiza Golf aduc in total 74 de vile pentru iubitorii de case cu o curte spatioasa. Inca sapte dezvoltatori vor ridica alte circa 250 de vile in zona Pipera-Tunari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.