Clubul de fotbal in sala Dinamo Atletic il acuza pe observatorul Valeriu Ionita (foto) ca a dictat brigazii de arbitri unele decizii care au defavorizat gruparea bucuresteana in partida din deplasare cu CIP Deva, pierduta cu scorul de 6-1. "A fost ja
Clubul de fotbal in sala Dinamo Atletic il acuza pe observatorul Valeriu Ionita (foto) ca a dictat brigazii de arbitri unele decizii care au defavorizat gruparea bucuresteana in partida din deplasare cu CIP Deva, pierduta cu scorul de 6-1. "A fost jaf la drumul mare in momente cheie ale jocului. La 2-1, observatorul Valeriu Ionita a strigat fault in conditiile in care era a sasea greseala. S-a dictat lovitura de la 10 metri si s-a facut 3-1. Apoi, la o lovitura libera, arbitrul numara distanta la care trebuie sa stea zidul si, in acel timp, s-a executat si Deva a dat gol. Vreau sa se inteleaga clar un singur lucru: la 6-1 nu poti sa mai zici nimic, dar noi contestam maniera de arbitraj si prestatia lui Valeriu Ionita", a acuzat Vasile Nedelcu, presedintele executiv al lui Dinamo Atletic. Acesta a mai sustinut ca Ionita a stat pe toata durata partidei langa banca de rezerve a formatiei din Deva. "Eu sunt observator si stiu ca locul meu, in aceasta calitate, este in tribuna, nu langa sau pe banca uneia dintre echipe. Ori Vali Ionita a stat numai langa banca Devei de unde dadea indicatii arbitrilor. Este inadmisibil. Inainte de Dinamo Atletic am fost la Bodu. Vreau sa va spun ca nici pe vremea lui nea Mitica (n.r. - presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal si al carui fiu, Bogdan Dragomir, a fost patronul clubului AFC Bodu, desfiintat ulterior) nu se faceau asemenea mizerii. Se stie clar ca la sala e diferenta mare fata de fotbalul pe iarba. Daca vor sa te curete, te curata imediat", a afirmat Nedelcu. El a mai a pus implicarea observatorului Valeriu Ionita pe seama faptului ca acesta este si delegatul FRF la partidele echipei nationale a Romaniei, unde echipa CIP Deva are, in mod constant, 7-8 jucatori convocati. Contactat de Mediafax, Valeriu Ionita a respins acuzatiile. "Realitatea este de partea mea. Daca am intrat pe teren, am intrat sa calmez spiritele. Daca sunt cu lotul national, nu inseamna ca trag cu Deva. Deciziile majore s-au luat in favoarea lui Atletic, deci cei de la Deva ar trebui sa fie nemultumiti de arbitraj. Este un atac la persoana mea", a declarat fostul arbitru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.