Seful Executivului a invocat faptul ca, din cauza competitiei sportive ce se desfasoara in aceeasi perioada cu referendumul, Curtea Constitutionala poate intampina greutati in a-si desfasura activitatea. "Am fost sesizat ca, datorita competitiei spor
Seful Executivului a invocat faptul ca, din cauza competitiei sportive ce se desfasoara in aceeasi perioada cu referendumul, Curtea Constitutionala poate intampina greutati in a-si desfasura activitatea. "Am fost sesizat ca, datorita competitiei sportive ce va avea loc, in 18, 19 si 20, in jurul Palatului Parlamentului, Curtea Constitutionala nu va putea sa lucreze. Va trebui sa lucreze, pentru ca pe 19 are loc referendumul, astfel ca am propus sa punem la dispozitie Curtii, pentru a-si putea desfasura activitatea in bune conditii, Vila Lac 1, astfel incat referendumul sa nu poata fi afectat in nici un fel pe componenta Curtii Constutitionale, de legalitate", a spus Tariceanu, citat de Mediafax. Autoritatile de la Bucuresti au gasit recent si alte locatii inedite: membrii Biroului Electoral Municipal isi vor desfasura activitatea intr-o incapere din cladirea Circului de Stat, voturile bucurestenilor de la referendumul pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu urmand sa fie depozitate cel mai probabil in manej. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.