Adriean Videanu, primarul general al Capitalei, a anuntat, in conferinta de presa de ieri, ca ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a avizat concesionarea domeniului public pentru organizarea circuitului de Formula 3, pe vremea cand era viceprim
Adriean Videanu, primarul general al Capitalei, a anuntat, in conferinta de presa de ieri, ca ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a avizat concesionarea domeniului public pentru organizarea circuitului de Formula 3, pe vremea cand era viceprimar al Bucurestilor. Videanu a raspuns, astfel, acuzatiilor aduse de Orban, potrivit carora circuitul se construieste fara autorizatie si fara avize de mediu, iar Primaria Capitalei a acordat contractul de constructie prin negociere directa. "Aprecierile d-lui Orban sunt total nefondate. Din pacate, el a uitat si ce a avizat, si ce a semnat in perioada in care era viceprimar, deoarece concesionarea domeniului public s-a facut si cu avizul domniei sale", a declarat Videanu. Primarul general a mai spus ca municipalitatea a preferat sa nu fie partener in organizarea acestui eveniment - ci sa concesioneze domeniul public pentru pregatirea sa - din cauza lipsei de experienta in domeniu. Toti copacii scosi pentru amenajarea circuitului de Formula 3 vor fi replantati. Edilul a precizat ca lucrarile vor fi realizate si finantate de catre organizatorii raliului. (Magda SEVERIN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.