Compozitor, interpret
Varsta: 57 de ani  Compozitorul si interpretul sarb Goran Bregovic si The Wedding & Funeral Orchestra vor sustine in perioada 8-16 mai un turneu intitulat "Povesti si cantece de la nunti si inmormantari" care va
Compozitor, interpret
Varsta: 57 de ani  Compozitorul si interpretul sarb Goran Bregovic si The Wedding & Funeral Orchestra vor sustine in perioada 8-16 mai un turneu intitulat "Povesti si cantece de la nunti si inmormantari" care va cuprinde orasele Timisoara, Brasov, Galati, Targu-Mures si Cluj. Asa cum a promis la ultimul concert sustinut in Romania, in octombrie anul trecut, Goran Bregovic s-a intors pentru a-si prezenta creatiile muzicale inedite. Compozitorul suscita interesul si entuziasmul unui public din ce in ce mai numeros, experimentand muzica traditionala tiganeasca din regiunea natala. Artistul a marturisit ca ii place aici si ca toata lumea iubeste Romania. Acesta este si motivul pentru care revine. Pentru ca va umple inca o data pana la refuz salile de spectacol, Jurnalul National il declara pe Goran Bregovic "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.