Sapte tari din Uniunea Europeana si-au trimis fanfare la Bucuresti, pentru a sustine un spectacol dedicat Zilei Europei, a anuntat, ieri, primarul general Adriean Videanu. Este vorba despre Bulgaria, Cipru, Germania, Ungaria, Italia, Lituania, Spania
Sapte tari din Uniunea Europeana si-au trimis fanfare la Bucuresti, pentru a sustine un spectacol dedicat Zilei Europei, a anuntat, ieri, primarul general Adriean Videanu. Este vorba despre Bulgaria, Cipru, Germania, Ungaria, Italia, Lituania, Spania, alaturi de care se inscrie, bineinteles, formatia reprezentativa de muzica militara din Romania.
Parada se va desfasura in intervalul orar 19.00 - 19.30, pe traseul Bd. Magheru - Bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii, si va fi incheiata cu un spectacol de muzici militare ce va avea loc intre orele 19.30 - 23.00, in Piata Universitatii. La eveniment vor participa personalitati si oficialitati ale statelor membre ale Uniunii Europene. (Magda SEVERIN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.