Producatorul german de mobila Nolte Home Studio va intra pe piata romaneasca in aceasta luna, printr-o reprezentanta in Bucuresti, decizia de a deschide un showroom in Romania fiind motivata de dezvoltarea rapida a sectorului de constructii. Nolte va
Producatorul german de mobila Nolte Home Studio va intra pe piata romaneasca in aceasta luna, printr-o reprezentanta in Bucuresti, decizia de a deschide un showroom in Romania fiind motivata de dezvoltarea rapida a sectorului de constructii. Nolte va aduce in Romania mobilier pentru bucatarie, piesele fiind importate de la cele doua fabrici pe care compania le detine in Germania, in Lohne si Melle. Totodata, in showroomul amplasat intr-o zona centrala a Capitalei va fi comercializata o gama variata de accesorii de bucatarie, unele dintre acestea fiind asigurate de producatori de pe piata locala, iar altele importate din Germania, se arata intr-un comunicat al companiei. In cele doua centre de productie, Nolte Home Studio produce zilnic 750 de bucatarii personalizate pe care le exporta la nivel mondial. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.