"Si pe de alta parte, sunt destui oameni, poate si in Parlament, suparati ca aceste dosare nu mai pot fi utilizate ca mijloc de santaj pentru politicieni vulnerabili, pentru oameni de afaceri vulnerabili. Va dati seama ce sursa de bani poate fi un as
"Si pe de alta parte, sunt destui oameni, poate si in Parlament, suparati ca aceste dosare nu mai pot fi utilizate ca mijloc de santaj pentru politicieni vulnerabili, pentru oameni de afaceri vulnerabili. Va dati seama ce sursa de bani poate fi un astfel de dosar, care e pitit, si un om de afaceri care si-a construit o fata de om care a reusit in viata in timpul tranzitiei se stie santajabil oricand cu un dosar. Si cel de-al treilea motiv este faptul ca nimeni nu a mai putut sa intervina, dintre politicieni, in actiunile de ancheta ale Parchetelor, ale instantelor si de aici, o alta suparare", a insistat Basescu. El a marturisit ca nu intelege ce ideologie poate sa uneasca partidele care s-au coalizat impotriva sa si ca nu ar fi crezut ca "Marko Bela si Vadim Tudor se pot pupa pe gura". "N-as fi crezut ca Marko Bela si Corneliu Vadim Tudor se pot pupa pe gura", a spus presedintele ales, referindu-se la faptul ca acestia, ca lideri de partide parlamentare, au sustinut impreuna suspendarea sa. Conform acestuia, motivele reale ale colaborarii intre aceste partide sunt interesele oligarhice si coruptia transpartinica. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.