"Faptul ca s-a creat un referendum este un lucru constitutional (...) Nu trebuie sa mergem spre anumite extreme, sa spunem ca noi ne batem cu coruptia." - Marian Vanghelie in Spania
Masura de avarie
O masura propusa de specialisti a fost achizitionarea de urgenta a 500 tone de sina tip 60 E1, pentru inlocuirea sinelor care au suferit defecte.
Vorba analistului
"Acum aproape un an, fostul ministru de Externe, Razvan Ungureanu, spunea cinic, ca <<asta e tara>> si ca daca nu ne convine, <<suntem liberi sa ne alegem alta>>" - Octavian Hoandra
Geoana: "Sa alegeti baciul cel mai bun"
Mircea Geoana le-a spus participantilor la sarbatoarea populara Sambra Oilor, din localitatea Huta Certeze, sa aleaga la 19 mai baciul cel mai bun pentru Romania
Flutur se bazeaza pe Coalitia anti-Basescu
Gheorghe Flutur (PLD) este convins ca multi membri si simpatizati ai PSD, PNL, PRM, PC sau UDMR vor vota la referendum in favoarea lui Traian Basescu
Chirac se retrage activ
Presedintele in exercitiu, Jacques Chirac, se pregateste pentru o retragere activa, anuntand ca va gasi un alt mod de a sluji poporul francez, dupa data de 17 mai.
Copos vrea la munca de jos
"Cu mine in frunte, ar trebui sa mergem cu totii in agricultura, ca sa vedem cat de greu se castiga banii. Am vazut azi un Rapid obosit"
Promisiunea lui Gigi Becali
"Daca Dinamo incurca pe CFR, voi jura ca niciodata in viata mea nu voi mai spune ceva urat si nu-i voi mai acuza pe cei de la Dinamo".
Concert Michael Bolton la BraSov
Michael Bolton revine in Romania pentru a sustine un concert pe 7 iulie, la Arena sportiva "Ion Tiriac" din Brasov. Evenimentul este organizat de Pro Show Music.
"Jucarii" explozive
Peste 2.700.000 de artificii si petarde au fost descoperite de politistii constanteni, la sfarsitul lunii aprilie, in doua containere aflate in vama Agigea Sud.
Scosi din carti
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, afirma ca Romania risca sa fie scoasa din culoarele de transport ale Europei.