Reactia liderului PC vine la doua zile dupa ce CNA a sustinut ca Voiculescu a afisat o politica agresiva fata de invitatul Monica Macovei, iar pe moderatoarea emisiunii a admonestat-o. In replica, Voiculescu a sustinut ca interventia sa in emisiunea
Reactia liderului PC vine la doua zile dupa ce CNA a sustinut ca Voiculescu a afisat o politica agresiva fata de invitatul Monica Macovei, iar pe moderatoarea emisiunii a admonestat-o. In replica, Voiculescu a sustinut ca interventia sa in emisiunea "Stirea zilei" din 2 mai a fost facuta in numele libertatii de exprimare, intr-un mod corect, argumentat si in termeni civilizati si i-a acuza pe membrii CNA de abuz in functie. Liderul PC a mai spus ca nu considera necesar sa primeasca indicatii "din partea cuiva despre unde, cand si cum se poate exprima un fost sau actual patron din audiovizual".
"Ca cetatean ce respecta legea, va acuz de abuz in functie. Ati implicat institutia ai carei membri sunteti, folosind-o drept <<umbrela>> care sa dea greutate unor consideratii personale.
De asemenea, va acuz de imixtiune in politica editoriala a unei companii private. CNA nu are autoritatea legala de a stabili invitatii sau persoanele care pot interveni telefonic intr-o emisiune televizata", afirma Voiculescu. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.