Potrivit companiei Ann Summers, citata de presa britanica, dispozitivul "Love Bug 2" a fost interzis pentru ca armata cipriota se teme ca undele radio ale acestuia pot interfera cu frecventele radio ale armatei. Aceasta jucarie functioneaza cu o tele
Potrivit companiei Ann Summers, citata de presa britanica, dispozitivul "Love Bug 2" a fost interzis pentru ca armata cipriota se teme ca undele radio ale acestuia pot interfera cu frecventele radio ale armatei. Aceasta jucarie functioneaza cu o telecomanda care poate functiona la o distanta de sase metri, fiind descrisa de cei de la Summers ca fiind foarte eficienta, discreta si "doar aparent puternica". Astfel, cei de la compania respectiva au anuntat ca: <<The Love Bug 2>> este disponibila in Cipru, dar am fost nevoiti sa aplicam pe cutie un avertisment care ii sfatuieste pe ciprioti sa nu-l foloseasca".
Cu toate acestea, un purtator de cuvant al Ministerului Comunicatiilor din Cipru a declarat ca nu stie absolut nimic despre aceasta interdictie si ca produsele electronice cu telecomanda nu au restrictii de comercializare. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.