Jucatorii dinamovisti au primit la finalul meciului de la Iasi cate o pereche de ochelari de soare din partea fanilor care i-au indemnat, astfel, sa intre in vacanta, desi mai sunt patru etape de disputat in campionat. Cei 700 de fani alb-rosii le-au
Jucatorii dinamovisti au primit la finalul meciului de la Iasi cate o pereche de ochelari de soare din partea fanilor care i-au indemnat, astfel, sa intre in vacanta, desi mai sunt patru etape de disputat in campionat. Cei 700 de fani alb-rosii le-au cerut apoi fatis fotbalistilor lui Rednic sa se dea la o parte in meciul de maine cu CFR Cluj, pentru ca ardelenii sa ramana in fata Stelei in clasament. "Ole, ole sa bata CFR" si "Dinamo, dati-le meciul", au fost scandarile prin care fanii cereau non-combatul dinamovistilor. "In momentul in care am intrat in vestiar m-am speriat, cand i-am vazut pe toti cu ochelari de soare. Parca erau bau-bau", a comentat amuzat Mircea Rednic. Ca si Borcea, antrenorul dinamovist a fost ambiguu cand a venit vorba despre intalnirea de maine.
"Pe CFR Cluj nu pot sa-i iert. Din cauza lor n-am batut acel record (n.r. 14 victorii consecutive in campionat). Dinamo va juca numai pentru Dinamo. Am glumit atunci cand am spus ca voi intra in vacanta dupa ce luam campionatul. Am spus asta pentru ca am vazut cu cata rautate am fost tratati de celelalte echipe", a comentat Rednic felul in care va aborda meciul cu CFR Cluj. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.