Mircea Rednic le-a acordat elevilor sai cele mai importante merite pentru cucerirea acestui titlu. "Felicit jucatorii pentru cum s-au daruit in acest campionat. Un campionat super-meritat. Ma bucur ca au rezistat pana la capat. Vreau sa tratam la fel
Mircea Rednic le-a acordat elevilor sai cele mai importante merite pentru cucerirea acestui titlu. "Felicit jucatorii pentru cum s-au daruit in acest campionat. Un campionat super-meritat. Ma bucur ca au rezistat pana la capat. Vreau sa tratam la fel si celelalte meciuri care au mai ramas de jucat. Meritul cel mai mare pentru castigarea acestui titlu este al jucatorilor. Chiar daca nu am nume sonore in echipa au demonstrat ca prin munca pot obtine rezultate pozitive", a declarat Rednic la Iasi. Antrenorul dinamovist nu l-a uitat nici pe Copos, cel care l-a dat afara de la Rapid chiar de ziua lui. Rugat sa comenteze intentia patronului rapidist de a iesi in strada alaturi de Gigi Becali pentru a sarbatori faptul ca Dinamo nu va merge direct in grupele UEFA Champions League, Rednic a replicat: "Copos sa iasa sa faca Hora Unirii". Tehnicianul a vorbit si despre viitorul sau, recunoscand disensiuni cu directorul executiv Borcea chiar inaintea jocului de la Iasi. "Certuri mai sunt, dar nu s-a pus problema sa nu stau pe banca la acest meci sau sa renunt la echipa. Daca era sa renunt, as fi facut-o in iarna, nu acum, cand am luat campionatul", a spus Rednic. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.