Derulat in prezenta a peste 16.000 de spectatori, printre care s-au numarat celebri actori Jack Nicholson, Leonardo Di Caprio, Eddie Murphy si Jennifer Lopez, dar si fostele vedete NBA, Michael Jordan, Magic Johnson si Charles Barkley, "meciul secolu
Derulat in prezenta a peste 16.000 de spectatori, printre care s-au numarat celebri actori Jack Nicholson, Leonardo Di Caprio, Eddie Murphy si Jennifer Lopez, dar si fostele vedete NBA, Michael Jordan, Magic Johnson si Charles Barkley, "meciul secolului" a fost adjudecat de Mayweather jr. cu o decizie de 2-1: 113-115, 116-112, 115-113. Considerat un maestru al arogantei, Mayweather a urcat in ring cu un halat in culorile Mexicului si avand pe cap un sombrero, aluzie la originea lui De La Hoya. Iritat si sustinut frenetic de asistenta, acesta din urma s-a napustit de la debut asupra adversarului si parea ca va pune punct intalnirii inainte de gongul final. Numai ca, extrem de defensiv, Mayweather a asteptat ca De La Hoya sa dea semne de oboseala si a declansat contraatacuri violente, impresionandu-i pe judecatorii de ring in ultimele sase runde. "A dat mai multe lovituri, dar ele n-au ajuns la destinatie. Asa am reusit sa-mi pastrez invincibilitatea dupa 38 de meciuri si a venit momentul sa ma retrag langa familie deoarece nu mai am nimic de dovedit in ring", a spus Mayweather, care si-a trecut in cont de-a lungul carierei mai multe centuri mondiale la cinci categorii diferite de greutate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.