"Daca am lezat cumva pe cei din famile si am dat senzatia ca am incercat sa folosesc politic acest nume, imi cer scuze. Dar nu poate sa nu ramana acest caz ca un simbol si un reper pentru ceva ce nu este in regula", a declarat, sambata, Mircea Geoana
"Daca am lezat cumva pe cei din famile si am dat senzatia ca am incercat sa folosesc politic acest nume, imi cer scuze. Dar nu poate sa nu ramana acest caz ca un simbol si un reper pentru ceva ce nu este in regula", a declarat, sambata, Mircea Geoana, intr-o conferinta de presa la Cluj, informeaza Mediafax. El a apreciat ca acest caz tragic nu trebuie sa ramana fara o anumita consecinta din punct de vedere al relatiilor de munca, inclusiv la companii transnationale. "Acestea reprezinta un plus pentru Romania, dar in clipa cand vezi ca acolo exista o lipsa de reglementare a numarului de ore lucrate, cineva trebuie sa spuna ceva", a afirmat Geoana. In timpul mitingului organizat de PSD cu ocazia zilei de 1 Mai, Geoana le-a vorbit participantilor despre moartea tragica a Ralucai Stroescu, sustinand ca dedica aceasta zi tinerei fete.
La cateva zile, familia Ralucai Stroescu si-a exprimat profundul dezgust fata de folosirea numelui tinerei de catre "politicienii sau oportunisti in cautare rating", cerand public sa fie lasati sa-si planga durerea in liniste. "Raluca a fost un om. Un om special, un om bun, ambitios si valoros. Suntem siguri ca nu si-ar fi dorit sa fie un instrument in mana unor politicieni sau oportunisti care-si doresc cu orice pret rating", au declarat tatal si bunicul Ralucai Stroescu. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.