Oficialii CSA s-au intalnit vineri cu reprezentantii Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), temele discutiei vizand modalitatile de vanzare a politelor RCA - raspundere civila auto si cresterea gradului de c
Oficialii CSA s-au intalnit vineri cu reprezentantii Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), temele discutiei vizand modalitatile de vanzare a politelor RCA - raspundere civila auto si cresterea gradului de calificare profesionala a personalului din asigurari. Una dintre solutiile cele mai eficiente pentru eliminarea practicilor de vanzare in spatii deschise (in autovehicule parcate pe trotuare sau pe carosabil si la puncte de lucru ambulante) este emiterea asigurarilor preponderent in sistem informatizat, se arata intr-un comunicat al CSA. "S-a convenit ca, pana la data de 15 mai 2007, UNSAR sa inainteze CSA propuneri concrete de modificare a normei privind RCA", se mai spune in comunicat. Piata asigurarilor RCA a trecut de 400 de milioane de euro in 2006, avand o pondere de 32% in totalul asigurarilor generale, care au insumat 1,3 miliarde de euro. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.