Dinamo a incheiat socotelile cu acest campionat, pe care si l-a adjudecat, insa ramane arbitru pentru locul doi in clasament, pe care si-l disputa cu ardoare CFR Cluj si Steaua. "Cainii" vor primi medaliile de campioni maine seara, in Stefan cel Mare
Dinamo a incheiat socotelile cu acest campionat, pe care si l-a adjudecat, insa ramane arbitru pentru locul doi in clasament, pe care si-l disputa cu ardoare CFR Cluj si Steaua. "Cainii" vor primi medaliile de campioni maine seara, in Stefan cel Mare, chiar intr-un meci cu ardelenii, iar Steaua milogeste o victorie a gazdelor pentru a trece peste CFR in clasament. Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo, a fost evaziv in privinta seriozitatii cu care echipa sa va trata acest meci. "De acum Rednic are mana libera sa foloseasca ce jucatori vrea el, sa ruleze tot lotul, pentru ca Dinamo are un lot valoros de peste 40 de jucatori. Noi vom actiona in functie de interesul clubului. Acum suntem campioni, Steaua poate sa si retrogradeze, nu ma intereseaza!", a spus Borcea. Pe de alta parte, actionarul dinamovist a admis ca a avut o noua discutie pe marginea folosirii Stadionului "Steaua" de catre echipa sa in Liga Campionilor, ceea ce inseamna ca noii campioni trebuie sa joace un pic si pentru ros-albastri. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.