"El avea o linie adanca pe frunte, care pare sa fi disparut. Are o frunte cu semne ca ar fi folosit botox. De asemenea, sprancenele ii sunt mai ridicate, ceea ce se intampla adesea cand in acea zona este injectat botox. In plus, in urma cu doi ani av
"El avea o linie adanca pe frunte, care pare sa fi disparut. Are o frunte cu semne ca ar fi folosit botox. De asemenea, sprancenele ii sunt mai ridicate, ceea ce se intampla adesea cand in acea zona este injectat botox. In plus, in urma cu doi ani avea riduri destul de mari in jurul ochilor, care acum aproape au disparut. La alte celebritati, astfel de schimbari se datoreaza de obicei botoxului . Se poate sa fi facut injectii si pentru liniiile dintre nas si gura. Acestea erau proeminente in fotografii. De obicei, lucrurile se inrautatesc, nu se imbunatatesc odata cu trecerea timpului. Insa Beckham a scapat de riduri si arata acum mult mai tanar", a declarat Karidis, dupa ce a studiat mai multe fotografii cu fotbalistul. Alex Karidis considera ca este posibil ca Beckham sa fi apelat la tratamentul cu botox deoarece urmeaza sa se mute la Los Angeles, unde va evolua din vara la LA Galaxy. "Victoria cheama des terapeuti si medici la casa din Madrid si unii prieteni au sugerat ca ei ar putea face mai mult decat tratamente faciale si peelinguri. David este la fel de obsedat de aspectul sau ca si Posh si este paranoic sa nu arate mai in varsta", a afirmat o sursa din anturajul jucatorului. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.