Dupa ce ne-au aratat, intr-un spot publicitar antologic prin stupiditatea lui, cit de dusi sint jurnalistii de la ,,Ziua’’ (vorbesc cu obiectele si aud voci), acum e difuzata pe televiziuni o reclama, creata de departamentul de comunicare al ziarului, in care vedem cit de ciudati sint cititorii lor. (Inca e difuzata, desi CNA le-a recomandat televiziunilor sa nu o mai faca, din cauza pamfletului antibasescian pe care-l contine).

Cum arata acesti cititori? Unul, cica om de afaceri interesat de bursa, are o fata speriata, de parca tocmai a vazut nu stiu ce grozavie. Altul, interesat de sport („Am citit ca se construieste un nou stadion"), pare ca are un handicap, ceva. Pina la urma, cel mai normal arata barbatul de culoare care spune ca si el e roman si ca s-a intors „ca mi-am deschis o afacere".

Dincolo de infatisarea lor, faptul ca s-au lasat dusi de nas de ziarul lui Sorin Rosca Stanescu, care le prezenta Romania precum raiul de pe pamint, ne dovedeste ca nici unul nu da pe dinafara de inteligenta. In fond, fiecare ziar isi are cititorii pe care-i merita.