De mai bine de un an, viitorul pasaj Basarab le da de furca atit locatarilor din zonele unde va fi construit, cit si autoritatilor locale. Fie pentru ca lucrarile vor polua orasul, fie pentru ca valoarea exproprierilor nu este cea


De mai bine de un an, viitorul pasaj Basarab le da de furca atit locatarilor din zonele unde va fi construit, cit si autoritatilor locale. Fie pentru ca lucrarile vor polua orasul, fie pentru ca valoarea exproprierilor nu este cea reala, fie pentru ca zgomotul utilajelor ii va teroriza pe locatari, fie doar si pentru ca orgoliile sint uneori mai mari decit par a fi. Iar totul a culminat cu o gramada de procese intentate Primariei Bucuresti. Chiar si cu dosarele in instanta, Primaria s-a apucat de lucrari, desi, teoretic, nu ar fi avut voie pina la finalizarea proceselor. Ce spun locuitorii din zonele prin care va trece pasajul, disperati de ceea ce ii asteapta, si cum se apara primarul Adrian Videanu, urmariti duminica, la Realitatea TV, incepind cu ora 20.15, la emisiunea "Reporterii Realitatii".



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.