Accesul calatorilor la doua dintre gurile de metrou din Piata Victoriei a fost blocat, dupa ce o teava s-a spart si a inundat o parte a pietei. Apa a curs in statia de metrou, intrand in cateva dintre magazinele din subteran. Inundatia a pornit ieri in jurul orei pranzului si a afectat intrarea la metrou dinspre zonele Spitalul „Nicolae Grigorescu" si magazinul Orange.

Cele mai afectate de aceasta inundatie au fost magazinele amplasate in statiile de metrou.Atat vanzatorii din statia de metrou Victoriei cat si responsabilii Metrorex au incercat sa impinga apa spre canalele de scurgere sau sinele de tren. Cu toate acestea, apa care se scurgea venea in cantitati tot mai mari, iar calatorii au fost indrumati sa iasa din metrou prin gurile de iesire dinspre cladirea Guvernului si Muzeul Antipa.

Reprezentantii oficiali ai Metrorex nu au transmis detalii despre incidentul din statia de metrou Piata Victoriei si nici nu au putut fi contactati, pana la aceasta ora.

Inundatia de la statia de metrou Victoriei a fost oprita. La ora 17.00, angajatii de la metrou adunau ultimile picaturi de apa, insa circulatia era inca oprita. Reprezentantii Metrorex garantau ca, in cursul serii, circulatia din pasajul Victoriei si statia de metrou va reveni la normal.